Full refurbishment of a London mews house

SPACE+MATTER were appointed to fully refurbish a typical Victorian mews house in a conservation area in Hampstead, London.

In reconfiguring and extending the existing ground floor, we created an open, flowing space with defined living, kitchen and dining areas that work well for a young family. Redesigning the layouts of the first and second floors also allowed for more practical access to each of the bedrooms.

The garden was landscaped and transformed into a tranquil and spacious outdoor area that can be used for entertaining as well as providing a safe children's play area flowing directly from the house. Further outdoor space was created by the addition of a large, private roof terrace at first floor level overlooking the garden.

 

©SPACE+MATTER 2018