SPACE+MATTER are working on a modern town house in Surrey. The basement has already been completed and can be seen in our PROJECTS. Phase 2 on the ground floor is now being transformed into a relaxed family kitchen/dining area. This directly links through to the other floors to create a sociable environment for this working family. 

SPACE+MATTER are working on a modern town house in Surrey, the basement has already been completed and phase 2 (ground floor) is now being transformed into a relaxed family kitchen/dining area. This directly links through to the other floors to create a sociable environment for this working family. 
Arthur Aiko The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Quisque congue porttitor ullamcorper. Maecenas non leo laoreet, condimentum lorem nec, vulputate massa. Donec eu est non lacus lacinia semper. Integer tempus, elit in laoreet posuere, lectus neque blandit dui, et placerat urna diam mattis orci.

©SPACE+MATTER 2017